KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~
~~~~,-
~~~
kr.
-
Årgang ukendt
Egenvægt
kg
Totalvægt
kg
Lasteevne
kg
(før )
-
Søgningen gav ingen resultater

Brugte autocampere

Det kan være en stor investering, når man har taget beslutningen om at købe en autocamper. Derfor kan det være en fordel at tage et kig på brugte autocampere, i stedet for straks at gå efter en ny. 

Hos Aabybro camping og fritid har vi et stort udvalg af brugte autocampere, der står klar til dig. Når vi skriver brugte så skal du ikke være bange for standen og kvaliteten. Vi er meget kræsne med hvilke autocampere vi sælger brugte, derfor er de fleste autocampere vi har nyere brugte. De ældre autocampere står velpasset og i god stand.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber brugt?

Fugt - Noget af det vigtigste når du køber brugte autocampere er at den er fri for fugt. Hos Aabybro Camping og Fritid, får alle vores brugte autocampere en fugttest, så du er sikker på at den er leveret fugtfri(Ift. max godkendte fugtniveauer) fra vores side. En fugttest koster omkring 1000 kr. og det bør du altid bede om, inden du køber en brugt autocamper eller campingvogn.

Revner - Du vil selvfølgelig gerne have en autocamper i en relativ pæn stand. Når du køber brugt vil der naturligt være nogle skrammer, og der skal du gøre op med dig selv, hvor meget du accepterer. Men det der er vigtigt at holde øje med er revner og huller. Selvom bilen leveres med en godkendt fugttest, så kan der godt være revner eller lignende i bodelen, der senere kan give fugtgener. Sørg derfor for at tjekke ordentlig efter for revner.

Utætheder omkring vinduer og døre - Ligesom revner kan utætheder ved vinduer og døre, give uhensigtsmæssig adgang for fugt. Kontroller derfor at alle åbninger lukker tæt, så undgår du ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Utætheder for gas - Det giver lugtgener, det koster penge at lave og så er det farligt. Sørg for at den brugte autocamper har fået en gastest inden salg. Så er sikker på, at autocamperen er tæt for gas ved køb. Hvad der sker herefter er svært at kontrollere. Men du skal altid undersøge gasslanger, og sørge for at de ikke er møre. Hvis de er, kan der relativt hurtigt opstå en gasutæthed. Læs mere om gasutætheder her.

Det handler ikke kun om km - Selvom en autocamper er indregistreret som bil, så er det ikke de samme ting du skal kigge på, når du køber brugt. Selvom du finder en autocamper der er 10 år gammel men kun har kørt 30.000 km, så kan den godt være slidt. Der er stor forskel på hvordan en autocamper bruges. Hvis den f. eks har været fastligger det meste af sin levetid, så har bilen kørt få km, men bodelen er slidt. Sørg derfor altid for at teste alle funktioner i bodelen, og ikke kun bilens motor og funktioner.

Den høje pris - Den billigste autocamper vi har til salg i skrivende stund koster 320.000 kr og er fra 2008. Det kan for mange virke som mange penge, men igen skal man huske, at det ikke er en bil. En autocamper holder prisen væsentlig bedre end en bil, derfor skal man ikke være bange for de høje priser.

 

Derfor skal du handle hos Aabybro Camping og fritid

Vi lever af en ting og det er glade kunder! Derfor kan du også forvente et højt service niveau.

Vores mange års erfaring med både autocampere og campingvogne, giver os den ekspertise du har brug for når du skal vælge den rigtige autocamper. Hvert år tager vores sælgere afsted på messer, afholdt af vores mange leverandører og samarbejdspartnere. Det giver os den nyeste viden på området og dermed den bedste rådgivning.

Vi har eget værksted, hvor vi laver service, skader, reklamationer og meget mere. Derfor kan vi hurtigt svare på tekniske spørgsmål og løs de problemer der måtte opstå ved din autocamper. 

Sidst har vi også autocamperudlejning. Det giver os en masse førstehånds oplevelser, omkring de udfordringer autocamperfolket oplever, samt alle de spændende destination man kan besøge.

 

Vil du ud forbi og se vores vognpark?

Så kom ud forbi Knøsgaardvej 121, 9440 Aabybro 

Eller 

Kontakt os og lav en aftale