KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Top isoleret Van biler

 

 

Randger Vans 2022

 

Randger er et ungt og innovativt varevognsmærke designet og fremstillet i Frankrig . Randger blev oprettet for 4 år siden af ​​et team af entusiaster og har en ny måde at opleve varevognen på .  Hele sit sortiment af køretøjer, der er tænkt ned til mindste detalje for at garantere kvalitet og holdbarhed under dine rejser, forener praktisk og komfort med friheden til at bevæge sig, hvor du vil, når du vil!  Uanset om det er et par, med familie eller med venner, opdag en ny måde at rejse på, friere, enklere, sejere . Randger åbner nye horisonter for dig takket være sin eventyrlyst, dets moderne indretning og dets høje udstyr.

 

Se alle Randger på lager her

 

 

R490 Ford

DEN IDEELLE LEDSAGER TIL DINE IMPROVISEREDE UDFLUGTER, DEN MINDSTE AF MÆRKETS VAREVOGNE KAN RUMME OP TIL 5 PERSONER I "DAG" -TILSTAND OG 4 PERSONER I "NAT" -TILSTAND.

 

4,97 M2,09 M

 

 

 

R540

 

5M40 TIL ET RIGTIGT LILLE HUS PÅ HJUL, RUMMELIGT, DESIGN OG ERGONOMISK. DET VÆSENTLIGE FOR AT GÅ I GANG MED EN FLUGT ER DER, DU SKAL BARE LADE DIT ØNSKE OM ANDRE STEDER TALE ...

 

5,41 M2,60 M

 

 

 

R600

INTET KUNNE VÆRE MERE SPÆNDENDE END AT TAGE VEJEN FOR AT OPLEVE EVENTYRET MED DINE BØRN ... MED DE 5 SENGE, FLERE OPBEVARINGSPLADSER, PLADS, LYS OG TB KONCEPTBADEVÆRELSET PÅ R600, ER DET EN OPLEVELSE. KOMFORT.

 

5,99 M2,60 M

 

 

 

R560 4×4 Ford

OFF-ROAD KØRSEL, RUMMELIGT OG FUNKTIONELT INTERIØR, TB CONCEPT BADEVÆRELSE ... R560 4X4 ER VILD PÅ YDERSIDEN OG HYGGELIG INDENI!

 

5,98 M2,75 M

 

 

 

R602

ÆGTE LUKSUS ER FRIHED. MED SIT RUMMELIGE LAYOUT, MASSER AF LAGERPLADS OG SIT TB -KONCEPTBADEVÆRELSE ER R602 ET RIGTIGT PALADS OMGIVET AF NATUR.

 

5,99 M2,60 M

 

 

R640 

R640 ER DET BEDSTE AF MÆRKET SAMMEN, MULIGHEDEN FOR AT LEVE EVENTYRET PÅ FULD TID, I ABSOLUT KOMFORT: FLEKSIBLE SENGE (DOBBELTSENG ELLER UAFHÆNGIG), TB KONCEPTBADEVÆRELSE, STORT KØLESKAB ...

 

6,36 M2,60 M

 

 

Isolering

For at rejse i alle lande og i al slags vejr er god isolering den første af de kvaliteter, som en varevogn skal have.
Så for effektiv isolering har vi valgt materialer, hvis isoleringskvalitet er blevet testet under de mest ekstreme forhold: sandwichgulv, glasuld, polystyren, aluminiserede lag.
På grundlag af dokumenteret knowhow anvender Randger banebrydende isoleringsteknikker, selv bagdørets interiør er isoleret, og for at forstærke denne isolering udstyrer vi alle vores varevogne med isotermiske gardiner på bagdørene.

Isolering af åbninger

I en varevogn er det hovedsageligt gennem åbningerne, at varme og kulde infiltrerer. Hos Randger er hver varevogn omhyggeligt isoleret fra konturerne og interiøret i døre til vinduer gennem svellerne. Alle vores varevogne er også systematisk udstyret med isotermiske gardiner på bagdørene.

Sandwichgulvet

Gulvet er en central del af layoutet på din varevogn. Hos Randger er det et flerlags sandwichgulv med fremragende gulvisoleringskvalitet . Gulvet er også skåret i et stykke for at sikre dets styrke og stabilitet.

Væggene

Væggene på Randger varevogne er i komprimeret termoformet materiale . Det er først og fremmest en garanti for styrke, men også en fremragende barriere mod kulde og varme. Kombineret med polstring giver de en flot finish til et hyggeligt interiør.