KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Værksted

Vores værksted er blandt Danmarks største og fyldt med nyeste teknologi, viden og venlige medarbejdere

Åbningstider værksted

Pause lukket mellem 11:30 -12:30 alle dage

 

Værkfører – Martin Mortensen
Tlf: 98244800
Mail: mm@aabycamp.dk

Værkstedspersonale

VEDLIGEHOLDELSESEFTERSYN

Din campingvogn eller autocamper skal vedligeholdes nøjagtigt som din bil.
Der er ingen tvivl om, at en velholdt og velserviceret campingvogn eller autocamper giver familien en sikker og mere vellykket ferie.
Og så holder den garanteret sin værdi bedre end en vogn, der ikke er vedligeholdt.

Alle priser er ekskl. materialer og inkl. mødre.

Husk at hos er prisen altid skarp.

Tidspris kr. 649,-

Gastest af Campingvogn & Autocamper
Eftersynet omfatter et totalt tjek af vognens flaskegas installation ifølge "Sikkerhedsstyrelsens" F-gas regulativ. I tjekket indgår bl.a eftersyn af regulator og slange. Samlinger i og under vognen, gennemføringer og en total oversigt over de installerede gasforbrugende apparater i vognen. Ligeledes bliver gasanlægget trykprøvet. Dette arbejde bliver selvfølgelig udført af en autoriseret branchegasinstallatør.
Pris
995,- kr.
Gastest af Campingvogn & Autocamper
Fugttest af campingvogn & Autocamper
Eftersynet omfatter et totalt tjek af fugt og karosseritæthed, både indvendig og udvendig. I tjekket indgår måling af fugt i alle vognens hjørner, gaskasse, døre, vægge, vinduer, tagluger, skorstene, serviceklapper, påfyldningsstudse etc. Der bliver tillige gjort opmærksom på eventuelle udbedringer, der bør foretages, samt vognens generelle tilstand.
Pris
695,- kr.
Fugttest af campingvogn & Autocamper
CR Ferieeftersyn
Dette serviceeftersyn anbefales bl.a til nyere vogne, eventuelt i forbindelse med fugttesten til " Tæthedsforsikringen" Eftersynet omfatter kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelse, aksel, støtteben, næsehjul og eventuel stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab samt det elektriske udstyr. I eftersynet indgår en gastest.
Pris
2495,- kr.
CR Ferieeftersyn
CR Stort Ferieeftersyn Pris
Dette eftersyn anbefales til alle vogne mindst hvert 3. år og er meget omfattende. Eftersynet indeholder det sammen som CR Ferieeftersynet, men hertil er blevet tilføjet eftersyn af indvendig el-installlation, gasanlæg, vand og varmeinstallation samt eftersyn af køleskab, ventilationsanordninger, utætheder og gummilister ved døre og vinduer. I eftersynet indgår både gastest og fugttest.
Pris
2995,- kr.
CR Stort Ferieeftersyn Pris

Tillæg ved eftersyn

Der er et pristillæg ved eftersyn af bremser ved dobbeltaksel ved "CR Ferieeftersynet" eller ved "CR Stort Ferieeftersyn" Ligeledes er der et tillæg ved eftersyn af Alde centralvarme pga. udskiftning af væske.

Servicerapporten viser det arbejde, der er blevet udført.
Såfremt der ved serviceeftersynet viser tekniske defekter som kræver reparation, betaler du naturligvis ekstra for arbejdstid og reservedele. Arbejde af denne art udføres selvfølgelig ikke uden først at indhente din accept.

Tillæg for eftersyn af bremser enkeltaksel kr. 200,-
Tillæg for eftersyn af bremser dobbeltaksel kr. 400,-
Tillæg for Mover eftersyn kr. 250,-
Tillæg for Rensning af aircondition kr. 195,-
Tillæg ved centralvarme anlæg kr. 249,-
Tillæg ved skift af glykol centralvarmeanlæg kr. 1995,-

Forespørg på værkstedstid

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Der er desværre sket en teknisk fejl. Du er velkommen til at kontakte os direkte pr. telefon eller mail.